Beursstudent 2019

Lijst van de Laureaten 2019 van Hope and Spirit

De raad van bestuur van het fonds Hope & Spirit heeft het genoegen om jullie de officiële selectie van 2018 voor te stellen. Te onthouden dat het aantal jongeren verdubbeld is en dit dankzij de waardevolle hulp van onze partners waarvan het aantal aan het toenemen is!

Onze structuur, zij ook, evolueert en ons team houd niet op met zich steeds bij te scholen, wat een meerwaarde geeft aan de gelukkige uitverkorenen aan wie wij het beste toewensen en aan wie wij een service van beste kwaliteit toelenen. Ons eergevoel is om bursalen van waarde te hebben.

 

Om dit realiseerbaar te maken vragen wij aan de bursalen om de filosofie van het fonds Hope & spirit te respecteren en zullen we strikter moeten zijn ten opzichte van de kwaliteit, professionalisme in de begeleiding, de tennis training programma’s, fysieke training, sportieve wedstrijden, de geneeskundige opvolging en paramedische opvolging (Kiné, voorzorg, recuperatie, voeding, levensstijl, …) en niet te vergeten de houding van elke speler individueel zowel op als buiten het terrein.

Ook blijven wij meer dan ooit oplettend en taai ten opzichte van de persoonlijke investering van iedereen op niveau van zijn studies.

Het gaat van het beeld van onze structuur en ons algemeen belang.

Gefeliciteerd, goed werk en veel succes aan de gelukkige uitverkorenen !

1 SPELER - 1 PROJECT - 1 STICHTING

HOPE AND SPIRIT

Suivez-nous aussi sur : 

Suivez-nous sur Facebook

         Siège social                           Correspondance

Avenue A Huysmans,34           Chemin d'Odrimont, 38

       1050 Bruxelles                            1380 Lasne

            Belgique                                  Belgique

                           Tel: +32.475 61 90 47
                      Mail: info@hopeandspirit.be

Conception AG/GP - 2017 ©

Copyright

AGGP Concept/Hopeandspirit.be - 2017©